Žene koje bi muškarci trebali izbjegavati

0

Svaki je muškarac u svoju povijest odnosa pohranio različita iskustva sa ženama, među kojima često postoje i ona iskustva koja želimo što prije zaboraviti. Činjenica je da tijekom života učimo i zaista ne možemo unaprijed znati što će nam veza donijeti.

Ali kad smo u vezi koja nas ne čini sretnima ili u njoj ima čak i nasilja, više je nego očito kako je vrijeme za prekid veze. Postoji nekoliko tipova žena koje je, radi boljeg i stabilnijeg života najbolje izbjegavati.

Agresivne žene

Ako ste u prošlosti bili u vezi s agresivnom ženom, onda definitivno znate zašto smo je stavili na prvo mjesto. Ova kategorija uključuje ne samo žene koje su fizički ili seksualno nasilne prema muškarcima, već i one koje provode psihološko nasilje, što je danas glavni problem u mnogim vezama. Problem je u tome što je takvu ženu teško prepoznati na početku veze, jer igra na kartu brižnog, ljubaznog partnera koji zna kako se brinuti o potrebama muškarca.

Nije teško povezati se s njom, jer je obično vrlo atraktivna i karizmatična. Na kraju, međutim, počinje pokazivati ​​svoje pravo lice, što uključuje: ucjene, vikanje, ponižavanje (čak i javno), prijetnje, ignoriranje, bijeg, samoozljeđivanje, čak i fizičko i seksualno nasilje ako je tome sklona. Neobične izljeve bijesa obično prate zahtjevi za promjenom, ali u većini slučajeva to su samo prazna obećanja. Agresivne žene često imaju nerazriješena teška iskustva iz prošlosti koja ih proganjaju. Neke opsesivno skaču iz veze u vezu tražeći muškarca koji će ih spasiti unutarnje praznine.

Ovisnici o društvenim mrežama

Ako se žena bori sa samoprihvaćanjem, ima nisko samopoštovanje i veliku potrebu za potvrđivanjem drugih i pretjerano je zabrinuta zbog toga što drugi misle o njoj, tada društveni mediji mogu samo pogoršati sve komplekse.

Ovisnica o društvenim mrežama

Društvene mreže mogu dodatno narušiti samopoštovanje žene.

Nije teško privući pažnju i barem prividno odobrenje na društvenim mrežama, što često dovodi do ovisnosti. Opsesivno korištenje raznih društvenih platformi također znači ogromnu količinu vremena provedenog u potrazi za sljedbenicima, provjeri lajkova i komentara i traženju pohvale.

Hipohondar

Žene s hipohondrijom mogu pridonijeti velikom stresu u vezi. Uvijek s njima nešto nije u redu (čak i ako nema), često ih sve boli, imaju 1001 bolest i uvijek su u strahu od smrti. Istina je da neke žene pate od ozbiljnih mentalnih poremećaja koji mogu ozbiljno ometati njihovu kvalitetu života.

Međutim, postoje i one koji su osobno orijentirane na traženje pažnje, milosti, na što su toliko navikle od pamtivijeka – na pr. iz djetinjstva. Često igraju na kartu ‘Osjećam se loše’ samo kako bi im pružili više pažnje. Bolest i malaksalost su stoga vječni adut koji omogućuje manipulaciju.

Žene koje u muškarcima vide samo financijsku korist

Za žene koje u muškarcima vide samo financijsku korist i priliku za obilje u životu, imamo podosta nadimaka. I premda se na prvi pogled može činiti da je ovaj fenomen više nego ne stvar filmskih scenarija, to je daleko od slučaja. Ovdje ima podosta žena koje muškarci zavode samo novcem, statusom, moći, ukratko, životnim stilom ‘visokog društva’.

Žena visokog društva

Žena “visokog društva” na prvi pogled je atraktivna i šarmantna.

Kako ih prepoznati? Na prvi pogled je atraktivna i šarmantna, nosi odjeću poznatih marki, zna zavesti, vrlo je vjerojatno da je bez stalnog posla. Ako joj je velik interes ostati s muškarcem, želi brzo osnovati obitelj, jer je svjesna da će na taj način ostati osigurana tijekom cijelog svog života. Takve žene nemaju moralnih rezervi i spremne su izdržati mnoge stvari. Njihova partnerstva su nestabilna jer često mijenjaju partnera, mnogi nisu u stanju stvoriti istinsku intimnost.

Žene koje vas žele promijeniti

Jeste li ikad bili u vezi sa ženom koja vas je grdila zbog svega što ste učinili? Takve žene imaju ideju da mogu muškarca pretvoriti u lik koji žele. Često su podložni majčinoj mantri koju su slušali dok su odrastali: „Način na koji ga odgajate, način na koji će on biti odgojen.“

Zvuči poznato? Svi znamo da se osoba može promijeniti u životu samo ako za to ima veliki motiv. Iznad svega, nikada silom ili željom drugih. Na početku su svi spremni malo popustiti, ali uz veće intervencije u vašem životu zasigurno ima smisla razmišljati o budućnosti s takvom ženom.

Share.

About Author

Comments are closed.